ZEK LEDEJ U ZVEZDI? Oglasio se direktor crveno-belih – Oni su rekli uslove...

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 14:28

ZEK LEDEJ U ZVEZDI? Oglasio se direktor crveno-belih – Oni su rekli uslove...

Tema koja je uzburkala duhove.

Generalni direktor Crvene zvezde Nemanja Vasiljević govorio je u intervjuu za Meridian sport i o letošnjim pričama da bi Zek Ledej mogao da pojača Crvenu zvezdu.

Podstimo, krilni centar Partizana je po završetku prošle sezone bio slobodan igrač, a onda je produžio saradenju sa crno-belima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << posle dve odigrane sezone u klubu iz Humske.

- Zek nam je ponuđen sa još dvojicom igrača iz iste agencije. Dobio sam poruku od agenta da mu ističe ugovor, da je slobodan i da možemo da pričamo o eventualnoj saradnji. Diže se farsa da smo mi hteli nekog da otmemo, a nije tako. Mi na kraju nismo izašli sa finansijskom ponudom. Oni su rekli uslove, a mi nismo dali ponudu. Naravno, ne znamo da li bi igrač prihvatio ponudu, ali je bilo razgovora, jer je bio na tržištu – istakao je Vasiljević za Meridian sport.

Najnovije vesti o KK Partizan možete naći OVDE.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.