STRAVIČAN UDES NA AUTOPUTU Novi sudar više vozila kod Vrčina, ima poginulih i povređenih! (FOTO)

Izvor: Blic, 13.Avg.2017, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČAN UDES NA AUTOPUTU Novi sudar više vozila kod Vrčina, ima poginulih i povređenih! (FOTO)

Na autoputu Beograd-Niš kod naplatne rampe Bubanj potok dogodio se udes u kome je učestvovalo više vozila. Za sada se informacije o broju poginulih razlikuju, međutim MUP je saopštio da je u udesu na licu mesta poginula jedna osoba, dok je petoro povređeno.

Na licu mesta su tri ekipe Hitne pomoći, od čega je jedno vozilo prevezlo jednu osobu na reanimaciju Urgentnog centra. U udesu su teško povređene >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dve osobe, a tri lakše, saopštili su iz MUP-a.

Kako "Blic" saznaje, na oko 200 metara od naplatne rampe Vrčin, automobil marke "opel" holandskih registarskih oznaka, koji se kretao iz pravca Beograda ka Nišu, probio je zaštitnu ogradu i udario u dva automobila sa srpskim tablicama koja su mu nailazila u susret.

Žena od oko 50 godina koja je vozila taj automobil poginula je na licu mesta, državljanin je Turske koja je živela u Holandiji, njen suprug je teško povređen, a jedna njihova saputnica je samo čudom prošla bez ozleda, ali joj je pozlilo zbog šoka i Hitna pomoć ju je odvezla u bolnicu, saznaje "Blic" na mestu nesreće.

Automobil je toliko uništen da je teško utvrditi i koji model je u pitanju, javljaju naši reporteri.

Na sve strane su po putu razbacani odeća i hrana.

Kako se može čuti na licu mesta, teško je povređena i jedna osoba iz automobila "hjundai" sa novosadskim tablicama, dok su u trećem automobilu bile osobe iz Petrovca na Mlavi koje nisu povređene.

Uviđaj je u toku. Autoput u smeru ka Nišu je zatvoren, a kolone vozila protežu se i do dva kilometra.

Kod naplatne rampe Vrčin danas oko pet sati dogodila se još jedna stravična nesreća, kada su se sudarili tri automobila, kombi i autobus. Jedna osoba poginula je u ovoj nesreći, a šest ljudi je lakše i teže povređeno.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Još jedan stravičan udes na autoputu kod Bubanj potoka, ima poginulih

Izvor: Vesti-online.com, 13.Avg.2017

Na autoputu Beograd-Niš kod bivše naplatne rampe Bubanj potok dogodio se udes u kome je učestvovalo više vozila...Kako javljaju beogradski mediji u saobraćajnoj nesreći na auto-putu Beograd-Niš poginula je najmanje osoba...Kako nezvanično saznajemo, poginula je jedna žena, a najmanje dvoje...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.