Izvor: Piplmetar.rs, 03.Maj.2024, 06:30

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Zvezda – Mega u polufinalu ABA lige

S. I.

Počinje i druga serija
Foto: MN Press

Druga polufinalna serija ABA lige počinje ovog petka okršajem aktuelnog viceprvaka Crvene zvezde i Mege u hali „Aleksandar Nikolić“.
Pauza od preko deset dana za oba beogradska sastava dala im je period za odmor i pripremu, pa treba očekivati sjajnu borbu, posebno ako gosti ponove igru iz serije protiv Cedevita Olimpije.
Oba sastava upisala su maksimalne pobede u četvrtfinalu, a crveno-beli moraju biti posebno oprezni, pošto je još u svežem pamćenju prvi duel protiv Studentskog centra.
...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda hoće revanš, Mega da ponovi ono iz Arene: Evo gde gledati prvi srpski polufinalni okršaj u ABA ligi

Izvor: Sportal.rs, 03.Maj.2024

Košarkaši Crvene zvezde i Mefe započinje polufinalnu seirju utakmicom od 19 sati u halu "Aleksandar Nikolić". Ulaz je besplatan, ali ako iz nekog razloga ne možete uživo da prisustvujete meču – ništa ne brinite, tu je televizijski prenos.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.