Izvor: Nezavisne Novine, 13.Avg.2017, 08:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedno lice poginulo, petoro povrijeđeno u nesreći na autoputu

BEOGRAD - Jedno lice je poginulo, a pet osoba je povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 5.15 sati na autoputu Beograd-Niš, u smjeru ka Beogradu, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu unutrašnih poslova.

Do nesreće je došlo kod mjesta Mali Požarevac, opština Sopot, a sudarli su se četiri putnička vozila, kombi i autobus, naveli su u MUP-au.

Jedno lice preminulo je na licu mjesta, a petoro je povrijeđeno.

Hitna pomoć prevezla >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je povrijeđene u beogradski Urgentni centar.

Prema riječima dežurnog ljekara Ivana Stojmirova za RTS, četiri dovezene osobe su na dijagnostici, stepen povrede se još ne zna, a, kako kaže, djeluje da nisu životno ugrožene.

Saobraćaj je u prekidu na ovom dijelu autoputa, u pravcu ka Beogradu.

Formirale su se kilometarske kolone, u kojima je i veliki broj automobila sa stranim tablicama, pošto je u jeku turistička sezona.
Pogledaj vesti o: Autoput Beograd-Niš

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sudar četiri automobila i autobusa, jedan poginuo, četvoro povređenih; Saobraćaj u prekidu

Izvor: Večernje novosti, 13.Avg.2017

Jedno lice je poginulo, a pet osoba je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 5.15 sati na autoputu Beograd-Niš, u smeru ka Beogradu Jedno lice je poginulo, a pet osoba je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 5.15 sati na autoputu...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.