Sudar četiri automobila i autobusa, jedan poginuo, petoro povređenih; Saobraćaj normalizovan, povređeni pušteni kući (FOTO)

Tanjug

13. 08. 2017. u 08:53

Jedno lice je poginulo, a pet osoba je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 5.15 sati na autoputu Beograd-Niš, u smeru ka Beogradu

Судар четири аутомобила и аутобуса, један погинуо, петоро повређених; Саобраћај нормализован, повређени пуштени кући (ФОТО)

Twitter

Jedno lice je poginulo, a pet osoba je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 5.15 sati na autoputu Beograd-Niš, u smeru ka Beogradu, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu unutrašnih poslova.

Do nesreće je došlo kod mesta Mali Požarevac, opština Sopot, a sudarli su se četiri putnička vozila, kombi i autobus, naveli su u MUP-au.

Jedno lice preminulo je na licu mesta, a petoro je povređeno.

Hitna pomoć prevezla je povređene u beogradski Urgentni centar.

Prema rečima dežurnog lekara Ivana Stojmirova za RTS, četiri dovezene osobe su na dijagnostici, stepen povrede se još ne zna, a, kako kaže, deluje da nisu životno ugrožene.

Saobraćaj je na ovom delu autoputa, u pravcu ka Beogradu, bio u prekidu.

Formirale su se kilometarske kolone, u kojima je i veliki broj automobila sa stranim tablicama, pošto je u jeku turistička sezona.

ZA SAOBRAĆAJ PUŠTENA I DESNA TRAKA KOD VRČINA

U saobraćaj je, posle leve, puštena i desna traka na autoputu od Niša ka Beogradu, kod naplatne rampe Vrčin, a uskoro bi trebalo da se u saobraćaj pusti i zaustavna traka.

Posle saobraćajne nesreće koja se rano jutros dogodila na tom delu autoputa, saobraćaj je bio u prekidu i formirale su se kilometarske kolone.

U saobraćaj je najpre puštena leva traka, a kako javlja RTS, sada je puštena i desna.

Na teren bi uskoro trebalo da stignu i dizalice koje će skloniti automobile s puta, pa bi u saobraćaj trebalo da bude puštena i zaustavna traka.

POVREĐENI U NESREĆI KOD VRČINA PUŠTENI KUĆI

Posle detaljnog ispitivanja, kod povređenih u saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na autoputu Niš-Beograd, potvrđene su lakše povrede, i oni su pušteni kući, rečeno je Tanjugu u Urgentom centru.

"Kod povređenih su potvrđene lakse povrede i nije verifikovano stanje koje bi zahtevalo dalje ispitivanje i lecenje u Urgentnom centru", kažu u ovoj zdravstvenoj ustanovi.


— Laki (@Lakson77) August 13, 2017


— Laki (@Lakson77) August 13, 2017

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

patriota

13.08.2017. 11:25

evo jos dokaza da smo nespremno drustvo. koliko je daleko bolnica u beogradu od smedereva nemojte mi reci da u smederevu nema lekara strucnih za ovakve dogadjaje a povredjeni su prevezeni u beograd da li se radi i ovde o parama ili treba da se gleda na pomoc povredjenih lica a ne ovako sramota

patriota

13.08.2017. 11:30

gde je sada sao policija da napravi prolaz za hitnu pomoc u slo ita nem aus i hrvatskoj zaustavnom trakom ako voze placaju kaznu kod nas su u trendu presretaci jer su opet pare u pitanju i sve dok gledamo tako mi necemo biti napredno drustvo nego glupo za svet a narocito za nas itd.