Izvor: Blic, 03.Maj.2024, 07:02

Osiguranje životinja i kućnih ljubimaca u Srbiji još uvek nije dostupno: Osiguravajuće kuće planiraju da ponude takav paket

Za razliku od zapadne Evrope, gde je osigurano preko 70% kućnih ljubimaca, pokušaj jedne osiguravajuće kuće da tu uslugu pre nekoliko godina ponudi kod nas je propao. U međuvremenu se značajno povećao broj kućnih ljubimaca u Srbiji i potrošnja na njihovu ishranu i lečenje, pa sada druga osiguravajuća kuća planira da ponudi takav paket osiguranja. S druge strane, osiguranje ostalih životinja, uglavnom za uzgoj, raste u poslednjih pet godina. Neke osiguravajuće kuće nude polise osiguranja i za egzotične životinje u zoološkim vrtovima ili van njih.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.