Izvor: Sportal.rs, 03.Maj.2024, 07:12

Odigrao simultanku i izbacio Embida i Filadelfiju iz plej-ofa: Poznata tri polufinalista Istoka NBA lige, kraj za Bakse

Tri od četiri mesta u polufinalu plej-ofa NBA lige istočne konferencije su popunjena! Prvi su to uradili Boston Seltiksi protiv Majamija, a u noći između četvrtka i petka svoje mesto među četiri najbolja na istoku izborili su Njujork Niksi i Indijana Pejsersi.

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Skandal u NBA, obezbeđenje uletelo na teren: Pejsersi rasplakali Midltona, razbesneli Beverlija – ispaštala je nedužna žena /VIDEO/

Izvor: Sportal.rs, 03.Maj.2024

Indijana Pejsersi su napravili senzaciju u NBA plej-of seriji protiv Milvoki Baksa. Odneli su trijumf u šestoj utakmici – 120:98 pred domaćom publikom i time proslavili prvi plasman u polufinale Istoka posle deset godina.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.