Rectangle 2 Copy 4 Created with Sketch.
Detalji sa meča Milvoki – Indijana, foto: Screenshots/X/NBA Centel, Rob Perez
i

Detalji sa meča Milvoki – Indijana, foto: Screenshots/X/NBA Centel, Rob Perez

Skandal u NBA, obezbeđenje uletelo na teren: Pejsersi rasplakali Midltona, razbesneli Beverlija – ispaštala je nedužna žena /VIDEO/

Iva Jevtić - Vest objavljena: 07:41 - 03.05.2024

Indijana Pejsersi su napravili senzaciju u NBA plej-of seriji protiv Milvoki Baksa. Odneli su trijumf u šestoj utakmici – 120:98 pred domaćom publikom i time proslavili prvi plasman u polufinale Istoka posle deset godina.

Baksi su sezonu završavali u različitim rundama plej-ofa od osvajanja titule NBA šampiona 2021. godine, a ovoga puta nisu mogli da se dokopaju ni polufinala.

Pejsersi su dominirali od početka utakmice, poveli su i serijom 23:3 u prvoj četvrtini i održavali vođstvo do kraja meča. Sada je pred njima naredni izazov u polufinalu Istoka protiv Njujork Niksa.

Janis Adetokumbo, jedan od ključnih igrača Baksa, nije mogao da nastupi u seriji od treće do šeste utakmice, što je ostavilo rupu u njihovom timu, koja nikako nije mogla da se popuni.

Iako se Demijan Lilard vratio i postigao 28 poena, to nije bilo dovoljno da se zaustavi energična igra Pejsersa. Portis je takođe doprineo sa 20 poena i 15 skokova, Bruk Lopez je utakmicu završio sa identičnim brojem poena, a Paskal Sijakam sa jednim pogotkom manje.

Patrik Beverli je davao sve od sebe da zaustavi napad Pejsersa, tačnije Haliburtona (19 poena, 10 asistencija i šest skokova) je ali su njihove "rezerve" predvođene Ti-Džej Mekonelom, zauzele ključnu ulogu u ovoj pobedi. Mekonel je bio impresivan sa 20 poena, dok je Obi Topin pružio izvanrednu igru i u napadu i u odbrani i meč završio sa 21.

I Adetokumbova budućnost u timu postala je predmet spekulacija zbog mogućeg trejda u Golden Stejt Voriorse, Midlton (14 poena i osam skokova( je meč završio na klupi i uplakan sa peškirom na glavi, dok je Patrik Beverli iskalio i bes na dva i po minuta pre kraja meča.

Gađao je navijače loptom i pogodio jednu ženu u glavu. Izvinio se, dobio loptu nazad, a onda je ponovo silovito poslao u publiku što je izazvalo tenzije na parketu, te je obezbeđenje moralo da reaguje.

Nakon meča je izjavio:

Ne brinite, nije to ništa.

Patrik Beverli

Pročitajte još:

Patrik Beverli (FOTO: Profimedia / Stacy Revere / Getty images)
07 51
NBA

07:51 - 01.05.2024

Kakvo razbijanje! Na Istoku NBA lige sve različito nego na Zapadu, Baksi bez dvojice najboljih razneli Pejserse

Košarkaši Milvokija još drže “glavu iznad vode” u plej-of seriji 1. kola Istočne konferencije protiv Indijane, pošto su u petom meču ubedljivo savladali Pejserse sa 115:92 i smanjili rezultat u seriji na 3:2. I to bez dvojice najboljih igrača. Zanimljiva je situacija na Istoku i dalje ne znamo ko će u polufinale plej-ofa, dok na Zapadu samo čekamo poslednjeg polufinalistu - ostali su posao završili.

Pogledajte još:

Pridružite se

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj WhatsApp zajednici ili čitajte na Google News.

Sportal VIDEO

Češka. Foto: SOPA Images / Sipa Press / Profimedia
20 59
EURO 2024

20:59 - 31.05.2024

video Predstavljamo vam tim Češke za EURO

Iako u sastavu ne poseduju neke velike zvezde, Česi predstavljaju jednu vrlo snažnu i zanimljivu celinu koja je u stanju da napravi problem svakom rivalu.

Stefanos Cicipas, Foto: Bertrand GUAY / AFP / Profimedia
20 49
Grend slem

20:49 - 31.05.2024

video Cicipas se prošetao do osmine finala u Parizu

Finalista Rolan Garosa iz 2021. godine, Stefanos Cicipas, protutnjao je kroz šesnaestinu finala drugog grend slema u sezoni, pošto se jedva oznojio u duelu sa Žiženom Žangom. Trenutno deveti reket planete slavio je rezultatom 3:0 (6:3, 6:3, 6:1), posle svega jednog sata i 34 minuta igre.

Misliš da je to sve? Nastavi da čitaš, imamo još mnogo toga za tebe :)