Izvor: Nezavisne Novine, 17.Maj.2024, 23:05

Poznat uzrok sudara vozova, pogledajte dramatične snimke spasavanja (VIDEO)

​Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je uzrok sudara vozova u tunelu Vukov spomenik-Pančevački most, u kojem nije bilo žrtava, ljudski faktor, a ministar saobraćaja Goran Vesić naveo je da je povrijeđeno 13 putnika, od kojih je četvoro prevezeno u Urgentni centar.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

"SIGNAL NIJE POŠTOVAN" Oglasio se Vesić pa otkrio verovatni uzrok sudara vozova u tunelu: "Sa sigurnošću tvrdimo da je odgovoran LJUDSKI FAKTOR"

Izvor: Blic, 18.Maj.2024, 10:42

Goran Vesić ministar za infrastrukturu i energetiku izjavio je danas da je odgovornost za sudar vozova kod Pančevačkog mosta isključivo u ljudskom faktoru. Kako je istakao, od 13 povređenih, četvoro je zadobilo teže povrede, dok životno ugroženih nema. On je pohvalio i brzo reagovanje vatrogasaca,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.