Još jedan udes kod Vrčina, jedna osoba poginula

Izvor: Radio 021, 13.Avg.2017, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan udes kod Vrčina, jedna osoba poginula

Jedna osoba je poginula, a tri su povređene u udesu više vozila koji se danas dogodio na autoputu Beograd-Niš kod bivše naplatne rampe Bubanj potok.

Kako javlja "Blic", na licu mesta su tri ekipe Hitne pomoći, od čega jedno vozilo prevozi jednu osobu na reanimaciju Urgentnog centra.

Na oko 200 metara od naplatne rampe Vrčin, automobil poljske registracije, koji se kretao iz pravca Niša ka Beogradu, probio je zaštitnu ogradu i udario u dva vozila.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />Kod naplatne rampe Vrčin danas se dogodila još jedna nesreća. Naime oko pet sati jutros sudarila su se tri automobila, kombi i autobus. U nesreći je poginula jedna osoba, dok je šest ljudi lakše i teže povređeno.

Autor: Blic
Pogledaj vesti o: Autoput Beograd-Niš,   Autoput

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Još jedan udes kod Vrčina, jedna osoba poginula, petoro povređeno

Izvor: Radio 021, 13.Avg.2017

Jedna osoba je poginula, a petoro je povređeno u udesu više vozila koji se danas oko 14 časova dogodio na autoputu Beograd-Niš, kod bivše naplatne rampe Bubanj potok...Dve osobe su zadobile teže povrede, a tri lakše...U nezgodi koja se dogodila na oko 200 metara od naplatne rampe učestvovala...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.