Emotivan oproštaj od Anđelke iz Novog Sada: Tražili smo te na putu, proklinjali seme topole što je ikada dospelo u naše krajeve

Izvor: Telegraf.rs, 01.Jul.2017, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emotivan oproštaj od Anđelke iz Novog Sada: Tražili smo te na putu, proklinjali seme topole što je ikada dospelo u naše krajeve

Na Gradskom groblju u Novom Sadu tužna kolona ljudi ispratila je na večni počinak Anđelku Savić Škrbić (44), samohranu majku troje dece, koja je u četvrtak stradala od drva topole koje je nevreme oborilo na "fijat" dok je nesrećna žena njime upravljala, podsećaju Večernje novosti.

Anja, kako su je od milja zvali najbliži, poginula je na mestu, a njen otac i suvozač Simeon Savić (83) prošao je sa lakšim povredama.

Vraćali su se iz Budisave gde su promenili >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << gume na automobilu jer je te večeri Anđelka sa sinom Nikolom (17), kćerkom Milicom i najmlađim mezimcem Božidarom (7), trebalo da krene na more u Ulcinj.

- Tražili smo te juče tamo na putu, palili sveće, proklinjali seme topole što je ikada dospelo u naše krajeve. Eh, zašto nisi prekoračila brzinu, topola bi pala iza tebe? Zašto nisi ocu prepustila volan, vozio bi sporije, naišli biste na već polegnuto drvo? -  potresnim glasom oprostio se od Anđelke njen rođak.

Na pitanja teška kao olovo, odgovor su bili samo jauci i suze Anđelkine porodice, rođaka, prijatelja i kolega iz Instituta za veterinarstvo gde je dve decenije radila kao laborant.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Zimske gume

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.