Dodik: BiH dovedena u najveću političku krizu iz koje neće izaći

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Maj.2024, 03:36

Dodik: BiH dovedena u najveću političku krizu iz koje neće izaći

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas u Srebrenici da je BiH dovedena u najveću političku krizu iz koje neće izaći.
"Oni koji najviše govore o BiH, zabili su ekser u njen kovčeg. Republika Srpska će braniti nacionalne i narodne interese", rekao je Dodik nakon sednice Vlade Srpske u Srebrenici, kojoj je prisustvovao zajedno sa srpskim ministrima u Savetu ministara.
On je naveo da je Srebrnica odavno politička tema, a da sada, rezolucijom u Generalnoj skupštini UN, žele da nametnu priču o navodnom genocidu i srpskom narodu pripišu kolektivnu odgovornost.
Dodik je podsetio da o ovoj rezoluciji ne postoji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Dodik u Srebrenici: Skrećemo pažnju na istorijsku nepravdu učinjenu srpskom narodu

Izvor: Danas, 23.Maj.2024

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik i delegacija Vlade, predvođena premijerom Radovanom Viškovićem, položili su danas vence na centralni spomen-krst na bratunačkom groblju.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.