Odloženo suđenje Blažiću, nastavak u zgradi Specijalnog suda u Beogradu, napali ga roditelji ubijene dece (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Maj.2024, 03:57

Odloženo suđenje Blažiću, nastavak u zgradi Specijalnog suda u Beogradu, napali ga roditelji ubijene dece (VIDEO)

Suđenje Urošu Blažiću optuženom za masakr u selima Malo Orašje i Dubona, odloženo je danas i biće nastavljeno u zgradi Specijalnog suda u Beogradu, rekao je jedan od punomoćnika oštećenih advokat Nebojša Perović. Današnje pripremno ročište je prekinuto, jer su porodice ubijenih i ranjenih skočili i napali Blažića, nakon čega je on odmah udaljen iz sudnice.
Iz bezbednosnih razloga sud je odredio da se suđenje drži u Specijalnom sudu, odnosno zgradi Posebnog odeljenja Višeg suda u Beogradu i naknadno će biti zakazano, rekao je Perović.
Perović, koji je punomoćnik ranjenog Nemanje Ilića, rekao je da je današnje reagovanje porodica žrtava u sudnici donekle bilo očekivano jer su se oštećeni...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"NEMAMO ČEMU DA SE NADAMO, GDE JE TU PRAVDA?" Zločinac iz Mladenovca danas oči u oči sa porodicama žrtava koje je ubio: Konačno počinje suđenje za masakr!

Izvor: Blic, 23.Maj.2024

Danas će se u Višem sudu u Smederevu održati pripremno ročište pred početak suđenja Urošu Blažiću, koji je 4. maja u selima Malo Orašje kod Smedereva i Dubona kod Mladenovca, pucajući iz automatske puške i pištolja ubio devetoro mladih ljudi, od kojih je dvoje bilo maloletno, a pokušao...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.