Teška saobraćajka u Starčevu! Jedna osoba poginula, četvoro povređeno!

Izvor: BKTV News, 20.Feb.2018, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška saobraćajka u Starčevu! Jedna osoba poginula, četvoro povređeno!

Jedna osoba je poginula, a četiri povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ponedeljak u Starčevu dogodila.

Kako prenose lokalni mediji, nesreća u kojoj je M.M. (1998) iz Inđije izgubio život dogodila oko 20 sati i 40 minuta u Vojvođanskoj ulici u Starčevu.

Drama na Novom Beogradu: Devojčicu oborio auto, hitno prevezena u Urgentni!

Prema poslednjim informacijama, automobil "volvo", sremskomitrovačke registracije, kretao se >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << ka centru Starčeva pa je sleteo s puta udario u drvo i parkirani auto i završio na krovu.

U automobilu je bilo pet osoba, jedno je poginulo a dva su lakše i dva teže povređena, a kako prenose lokalni mediji vozač volvoa je među povređenima.

Nasilje u Vrbasu! Otac pokušao da udari sina, pa napao policajca jer ga je sprečio da maltretira svoju porodicu!

Podneta je krivična prijava protiv vozača "volvoa".
Pogledaj vesti o: Volvo

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

TEŽAK UDES U PANČEVU Automobil sleteo s puta, mladić (20) poginuo, četvoro povređeno

Izvor: Blic, 20.Feb.2018

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila noćas u Starčevu mladić M. M. (20) je poginuo, a četvoro njegovih saputnika su povređeni, prenosi pančevački portal "013 Info"...Kako su saznali lokalni mediji u Osnovnom javnom tužilaštvu, nesreća u kojoj je M. M. (20) iz Inđije poginuo dogodila oko...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.