Potpisan protokol o saradnji Radio-televizije Vojvodine i Novosadskog sajma - Dan RTV-a na sajmu 21. maja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Maj.2024, 15:24

Potpisan protokol o saradnji Radio-televizije Vojvodine i Novosadskog sajma - Dan RTV-a na sajmu 21. maja

Poljoprivredni sajam najavljen je u potpuno novom, unapređenom formatu. I naša kuća biće deo najveće sajamske smotre u ovom delu Evrope. Taj događaj samo je jedan u nizu, s obzirom na to da je potpisan protokol o daljoj saradnji Radio-televizije Vojvodine i Novosadskog sajma, a sve u cilju kontinuiranog razvoja obe institucije.
Dosadašnja saradnja Radio-televizije Vojvodine i Novosadskog sajma ocenjena je kao izuzetno uspešna. S tim u vezi, potpisan je protokol o daljoj saradnji, koji između ostalog donosi novitete i na predstojećem 91. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu, što implicira da će naša kuća značajno učestvovati u realizaciji najznačajnije sajamske smotre u regionu.
"Radio-televizija Vojvodine...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.