Prokupačke demokrate odbijaju da napuste prostorije, za gradsku vlast oni su već iseljeni

Izvor: JužneVesti.com, 14.Maj.2024, 15:36

Prokupačke demokrate odbijaju da napuste prostorije, za gradsku vlast oni su "već iseljeni"

Nakon što je 30. aprila komisija koju je formirala Gradska uprava Prokuplja obila i zapečatila prostorije koje koristi Demokratska stranka u tom gradu, za lokalnu vlast je taj slučaj završen i kažu da tim prostorijama raspolaže Grad, dok u Demokratskoj stranci naglašavaju da oni neće da se isele bez pravosnažnog sudskog rešenja, a obijanje prostorija su prijavili policiji i nakon toga ponovo ih koriste.
Iz prokupačkog tužilaštva kažu da im je prijavljen slučaj obijanja prostorija DS-a u Prokuplju i naložili su policiji da sprovedu određene istražne radnje.Policija obavila uviđaj, prostorije obijene; Foto: Lj. M.
U vezi obijanja prostorija...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.