Izvor: Blic, 14.Maj.2024, 15:21

"Izvinjavamo se": Poreska uprava Crne Gore greškom uvrstila Ambasadu SAD na listu najvećih dužnika

Poreska uprava Crne Gore (PU) objavila je Crnu listu na kojoj se nalaze imena poreskih obveznika sa najvećim iznosom poreskog duga, a poslednja, sa presekom duga, izazvala je pometnju jer se na njoj našla Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Podgorici sa dugom od više od pola miliona evra. Iz Poreske uprave su saopštili da je Ambasada tehničkom greškom završila na neslavnoj listi najvećih poreskih dužnika te da je uklonjena s popisa.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

“Izvinjavamo se”: Poreska uprava greškom uvrstila Ambasadu SAD na listu najvećih dužnika

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Maj.2024

PODGORICA - Poreska uprava Crne Gore objavila je Crnu listu na kojoj se nalaze imena poreskih obveznika sa najvećim iznosom poreskog duga a posljednja, sa presjekom duga, izazvala je pometnju jer se na njoj našla Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Podgorici sa dugom od više od pola miliona...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.