Nastradale sestre htele da ih vozi jedino Bojanić

Izvor: S media, 05.Mar.2012, 01:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastradale sestre htele da ih vozi jedino Bojanić

Iako su u Beograd u petak uveče krenula tri automobila, Milena i Ljiljana Rusov tražile su da krenu u BMW-u i da ih vozi jedino Predrag Bojanić, zbog čije su sumanute vožnje nastradale.

Osim nastradalih sestara, u udesu u petak uveče teško je povređena i njihova drugarica Jadranka Jović (23) i vozač „juga" Predrag Fuštić (37), u čiji automobil je Bojanić udario.

Vozač BMW-a je prošao bez ozleda, dok je njegov suvozač Mirko >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Gacić (34) lakše povređen.

Povređeni u nesreći na Pančevačkom putu i dalje životno ugroženi

Uhapšen vozač "BMW-a"

Pogibija sestara: Životi stali na početku

Brat vinovnika nesreće, Ilija Bojanić kaže za Preš da Predrag pre fatalnog udesa nikada nije načinio saobraćajni prekršaj.

- Porodici Rusov izjavljujemo najdublje saušešće zbog gubitka dve ćerke. Znam da su u petak uveče svi krenuli zajedno u „Estradu" u Borči da proslave Milenin položeni pravosudni ispit - kaža Ilija Bojanić.

Predrag mi je ispričao da su Milena i Ljiljana insistirale da budu sa Jadrankom i njim u kolima, iako su sa njima krenula još dva druga, svako svojim kolima. Predrag je totalno u šoku. Dva dana odbija da jede, nema sna i samo ponavlja: „Žao mi je jer su me obožavale" - kaže brat vozača BMW-a.

Ilija ističe da njegov brat ne može da se pomiri sa činjenicom da su sestre nastradale njegovom krivicom.

- Brat mi je rekao da je Milena neposredno uoči nesreće u kolima pevala pesmu „Ovo će biti luda noć, predosećam...". Rekao je kako je Ljiljana, nakon udesa, uspela da otvori vrata kola i nekako izađe napolje, govoreći nešto nerazumljivo, a potom se samo sručila na asfalt - priča Ilija Bojanić

Nerazvojni drugovi

Ilija kaže da su se Predrag i nastradale sestre su se protekla četiri meseca intenzivno družili. Sprijateljili su se preko Jadranke Jović i za kratko vreme postali nerazdvojni drugovi.

- Predrag je vozio 15 godina i nikada pre ovog događaja nije imao nijedan prekršaj. Putovao je u Italiju i uvozio automobile, ali nikada nije kažnjen, čak ni zbog pojasa.

Trebalo da proda "BMW"

Predragov najbolji drug Ratko kaže da je on nameravao da proda BMW pre nesreće, ali da se zainteresovani kupci nisu pojavili.

- Predrag je kupio BMW pre samo 15 dana i planirao je da ga proda. Dva čoveka su zvala da donesu kaparu za auto, ali se nisu pojavila. Da ga je prodao, možda se ovo ne bi dogodilo!- kaže Ratko.

(P R E S S)

Foto: Pres

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.