Izvor: Piplmetar.rs, 18.Maj.2024, 01:30

Pre dva dana im doneo trofej, sada ga otpuštaju pre završetka sezone!

Uprava Juventusa jasna je u svojim namerama da neće nastaviti saradnju sa Masimilijanom Alegrijem, a do rastanka bi moglo da dođe i pre završetka sezone.
Italijanski stručnjak je već bivši i u to nema više nikakve sumnje. Njegov naslednik će izvesno biti Tijago Mota koji je sa Bolonjom napravio čudo ove sezone uvevši ih u Ligu šampiona.
Fudbal koji je Alegri preferirao odvratio je i brojne Juventine sa tribina. Često je bilo mučno gledati ih, ali uspeo je da ispuni ciljeve. Juventus će se vratiti u Ligu šampiona, dok je pre samo dva dana osvojen Kup u pobedi nad Atalantom kada je čovek odluke bio Dušan Vlahović.
Uprkos tome, Juventus bi mogao da donese odluku da Alegri pre utakmice sa Bolonjom...
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Fudbal

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.