Izvor: Nezavisne Novine, 17.Maj.2024, 20:18

Netanjahu: Vratićemo sve taoce kući, i žive i mrtve

TEL AVIV - Izraelski premijer Benjamin Netanjahu izjavio je danas da se ''obavezuje'' da vrati preostale taoce kući, nakon što je ranije danas saopšteno da su izraelske snage pronašle tijela troje talaca koje je otela palestinska militantna grupa Hamas.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

"Moja žena i ja tugujemo sa porodicama, vratićemo taoce MRTVE ILI ŽIVE" Netanijahu se oglasio nakon što su izraelske snage pronašle tela troje talaca

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2024

Izraelski premijer Benjamin Netanijahu izjavio je danas da se ''obavezuje'' da vrati preostale taoce kući, nakon što je ranije danas saopšteno da su izraelske snage pronašle tela troje talaca koje je otela palestinska militantna grupa Hamas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.