Izvor: Piplmetar.rs, 18.Maj.2024, 02:30

Vlahović o Juventusovom DNK: „Ostvarili smo cilj, ali to nije dovoljno!“

Fudbaler Juventusa Dušan Vlahović rekao je da je njegov tim ostvario ciljeve za ovu sezonu, ali i istakao da sledeće sezone mora da uradi više.
Juventus je sinoć osvojio Kup Italije pošto je u finalu na rimskom Olimpiku pobedio Atalantu sa 1:0, upravo golom Vlahovića u četvrtom minutu.
„Kvalifikovali smo se za Ligu šampiona sledeće sezone i osvojili Kup Italije, tako da smo ostvarili ciljeve za ovu sezonu“, rekao je Vlahović posle meča, preneli su italijanski mediji.
„To nije dovoljno, sledeće sezone moramo da težimo tome da osvojimo sve pošto smo mi Juventus, to je naš DNK i ono što navijači očekuju od nas„, dodao je srpski napadač koji je osvojio svoj prvi trofej sa Juventusom....
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.