Izvor: Piplmetar.rs, 18.Maj.2024, 01:30

Jokić prosto i jednostavno: „Uništili su nas, isprašili“

Najubedljivi poraz u plej-ofu za MVP-a. To je Nikola Jokić doživeo u šestom meču sa Minesotom, završenom 115:70 za domaćina.
Jokić je na konferenciji za medije naveo da se radi o velikom udarcu po Denver.
„Treba da shvatimo da je ovo veliki poraz. Oni su nas uništili. Mi smo poveli 9:2 na startu. Nije se činilo dobro po njih u tom trenutku, izgleda. Od tad je bio samo jedan tim na terenu. Primiću ovo kao veliki poraz“, krenuo je „Džoker“.
Sledio je komentar meča na srpskom.
„Još pre početka sam rekao da će ovo biti interesantna serija i da su timovi takvi da mogu da iznenade na domaćem i gostujućem terenu. Sedma utakmica može da ode na jednu ili drugu stranu. Mi se nismo danas pojavili. Bili...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.