Izvor: MozzartSport.com, 22.Jun.2021, 01:12

Vargas pocepao Muslerinu mrežu, Suarez doneo Urugvaju prvi bod na Kopa Amerika (VIDEO)

Podela bodova na ravne časti - 1:1

Na pragu je prolaska Čile u narednu fazu Kopa Amerike, ali slađi bod uzeli su Urusi. Ne samo iz razloga što su se vratili iz minusa i prekinuli golgeterski post od četiri utakmice, već što je Martin Lasarte morao da zameni četiri bitna igrača zbog povreda. Nadvili su se sivi oblaci nad Čileom, sada je na potezu lekarski tim. A, meč sa Urugvajem, pa on je pao u drugi plan.

Izvesno je bilo da će Čile izaći iz grupe >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << posle osvojena četiri boda iz dva kola i rado bi Čileanci žrtvovali bod protiv Urugvaja za bolji zdravstveni bilten posle utakmice trećeg kola. Arturo Vidal, Giljermo Muripan, Erik Pulgar i Eduardo Vargas su se požalili na povrede, a odsutvo Eduarda Vargasa posebno bi se osetilo.

Koliko je Vargas važan za igru Čileanaca videlo se u prvom poluvremenu. Stušio se Eduardo Vargas ka golu Urusa, raspalio iskosa sa desne strane i pocepao Muslerinu mrežu. Projektil Vargasa bio je nezaustavljiv.

#CopaAmérica 🏆

¡Imparable el Turbo! Eduardo Vargas metió un bombazo y abrió el marcador en Cuiabá para @LaRoja ante @Uruguay. ¡Ya son 14 goles en CONMEBOL #CopaAmérica para Turboman!

🇺🇾 Uruguay 🆚 Chile 🇨🇱#VibraElContinente #VibraOContinente pic.twitter.com/WsjIjEBgIo

Uskoro opširnije...

KOPA AMERIKA - 3. KOLO

GRUPA A

Ponedeljak

Urugvaj - Čile 1:1 (0:1)

/Vargas 26 - Suarez 66/

Utorak

02.00: (1,55) Argentina (3,90) Paragvaj (6,75)

*** kvote su podložne promenama

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

ZA NJEGA FER-PLEJ NE POSTOJI: ‘Namazani’ Suarez ponovo u centru pažnje, ovog puta je izmislio novi način za ‘krađu’ vremena! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 22.Jun.2021

Urugvajac ponovo u centru pažnje. U utakmici trećeg kola Kopa Amerike između Čilea i Urugvaja nije bilo pobednika, pošto je rezultat nakon 90 minuta bio 1:1. Ono što je svakako obeležilo ovaj meč, jeste nesportski potez Luisa Suareza. Poznato je da je urugvajskom napadaču fer-plej totalna nepoznanica,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.