UZBUNA NA MALOM KALEMEGDANU: Evroligaš odvodi ljubimca navijača (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2022, 09:09

UZBUNA NA MALOM KALEMEGDANU: Evroligaš odvodi ljubimca navijača (FOTO)

Pregovori i dalje traju.

Prvi put u karijeri je Dejan Davidovac dočekao leto kao igrač slobodan agent pošto mu je ugovor sa Crvenom zvezdom istekao. Krilni igrač je već istakao da pregovara o novom ugovoru sa crveno-belima, ali je tim sa Malog Kalemegdana dobio jaku konkurenciju za potpis za Davidovca, a kako nezvanično saznaje ''Mozzart sport'' u pitanju je Bajern iz Minhena.

Interesovanje Bavaraca za Davidovca nije iznenađenje pošto su poslednjih godina srpski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << igrači biloi redovni u timu iz Nemačke poput Duška Savanovića, Vasilija Micića, Milana Mačvana, Stefana Jovića, Nemanje Dangubića, a zatim Vladimira Lučića i Ognjena Jaramaza

Davidovac je sa Crvenom zvezdom, u kjoju je stigao 2015, osvojio 10 trofeja među kojima tri titule u reginalnoj ligi, četiri titule šampiona Srbije, tri trofeja u Kupu Radivoja Koraća i jedan u Superkupu ABA lige. Trenutno se nalazi sa reprezentacijom Srbije na prirpemama za predsotjeće duele protiv Letonije i Belgije u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.