Sanogo na udaru i Grobara i Delija - Suma, drži se! (TVITOVI) (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2020, 18:04

Sanogo na udaru i ''Grobara'' i ''Delija'' - Suma, drži se! (TVITOVI) (video)

Retko se dešava da tokom derbija jednog igrača kritikuju navijači obe ekipe.

Završeno je prvo poluvreme 163. večitog derbija u Humskoj, Partizan - Crvena zvezda 1:0.

Vodeći gol za Partizan postigao je mladi Filip Stevanović, a sve se dogodilo posle velike greške Zvezdinog mladog šropera Strahinje Erakovića, koji je pred svojim kaznenim prostorom praktično poklonio loptu Sumi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << onda su se u akciju uključili Jojić i Asano, a na kraju Filip Stevanović sa petnaest metara pogađa mrežu Borjana koji je pokušao istrčavanjem da ''skrati ugao'' - 1:0.

Međutim, samo pet minuta kasnije Sanogo je zakačio Sumu po licu i ispostavilo se da je u pitanju teža povreda oka Partizanovog ofanzivnog veziste. Ni posle ukazane pomoći Gvinejac nije mogao da nastavi meč, a nedugo zatim stigla je i informacija da je odmah  prevezen na VMA.

Njega je zamenio Lazar Marković od 15. minuta, a nešto kasnije je i on osetio grubosti Sanoga, dobio je udarac u zglob, za koji je Sanogo ovoga puta kažnjen žutim kartonom.

Prva velika opasnost pred Partizanovim golom dogodila se posle kornera sa desne strane, baš u trenucima dok se spremao ulazak Markovića umesto Sume. Falćineli je pokušao iz okreta, pa je izblokiran, potom je usledio još jedan šut Degeneka, ali je lopta završila zamalo pored leve stative Stojkovićevog gola.

Urošević je u 21. minutu sprečio opasnu kontru Zvezde posle greške Asana pred Zvezdinim kaznenim prostorom, u poslednjem trenutku je uklizao, čak je i osvojio aut za Partizan u toj situaciji kada je Gobeljić prodirao po desnoj strani.

Vršila je Zvezda pritisak sredinom prvog poluvremena, ali bez novih većih prilika, da bi Partizan na ulasku u finiš poluvremena propustio dve velike prilike preko Markovića i Asana.

Pogotovo je Markovićeva prilika bila izgledna, bila je to odlična kontra, prošao je Partizanov napadač pored Erakovića, ali je onda očajno šutirao i lopta je otišla daleko pored gola.

U 44. minutu Asano je mnogo bolje šutirao sa 16-17 metara, ali je lopta prohujala pored desne stative Borjanovog gola.

Najbolju priliku za Zvezdu propustio je Falćineli u nadoknadi vremena. Katai je odlično centrirao iz slobodnog udarca, Falćineli je glavom okrznuo loptu, ona je otišla iza leđa istrčalog Stojkovića, ali ne u gol, već tik pore desne stative.

U prilogu su komentari navijača dva kluba, nesmotreni Sanogo je glavna tema...

-

-

Za bokserski udarac Sanoga u facu Sume nije zasluzen ni zuti karton?!#fkp #partizan #grobari #vecitiderbi

— Crno-Bele Novosti (@Partizannews_) October 18, 2020
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kako je Suma? Partizan saopštio prvi rezultat!

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2020

Fudbaler Partizana večeras je pregledan na VMA...Uvodne minute 163. večitog derbija obeležio je ne samo rani gol Filipa Stevanovića, kome je veliki doprinos dao i Sejduba Suma osvajanjem lopte posle greške Erakovića, nego i Sumina povreda pet minuta kasnije. Ako ste propustili, u duelu sa Sanogom,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.