Kako je Suma? Partizan saopštio prvi rezultat!

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2020, 20:30

Kako je Suma? Partizan saopštio prvi rezultat!

Fudbaler Partizana večeras je pregledan na VMA.

Uvodne minute 163. večitog derbija obeležio je ne samo rani gol Filipa Stevanovića, kome je veliki doprinos dao i Sejduba Suma osvajanjem lopte posle greške Erakovića, nego i Sumina povreda pet minuta kasnije. Ako ste propustili, u duelu sa Sanogom, Sumi je povređeno oko.

Partizanov ofanzivni vezista je i pored velike želje da nastavi utakmicu, morao da izađe iz igre na insistiranje klupskog lekara, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << što je posle meča i konstatovao trener Aleksandar Stanojević.

Odmah po izlasku iz igre, Suma je odvezen na VMA gde su obavljeni prvi pregledi, a tokom večeri stigli su i prvi rezultati.

''U pitanju je kontuzija oka nastala zbog udarca. Odrađena je dijagnostika, treba da se prati i moraće da bude neko vreme van terena'', saopšteno je večeras iz Partizana.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.