Izvor: Blic, 14.Dec.2016, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istočno Sarajevo: Vozio pod dejstvom kokaina i izazvao saobraćajnu nezgodu

Pripadnici Policijske stanice Istočno Novo Sarajevo uhapsili su lice čiji su inicijali A.N. koji je pod dejstvom kokaina učestvovalo u saobraćajnoj nezgodi u toj opštini.

U jučerašnjem sudaru automobila "reno megan", kojim je upravljalo lice sa inicijalima S.H, i "audi A6" koji je vozio A.N, nije bilo povređenih, ali je pričinjena materijalna šteta na vozilima.

Testiranjem je utvrđeno da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << A.N. bio pod dejstvom kokaina i on je uhapšen i zadržan u službenim prostorijama, saopšteno je iz Centra javne bezbednosti Istočno Sarajevo.

Lice čiji su inicijali N.B. prijavilo je Policijskoj stanici Čajniče da mu je nepoznata osoba razbila zadnje vetrobransko staklo na vozilu "škoda oktavija" parkiranom ispred porodične kuće u mestu Berkovići.

U toku je rasvetljavanje krivičnog dela oštećenje tuđe stvari.
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Šumske krađe na području Sokoca i Foče

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Dec.2016, 11:28

ISTOČNO SARAJEVO - Lice čiji su inicijali G.K. prijavljeno je policiji da je bespravno posjeklo nekoliko stabala na području kojim gazduje Šumsko gazdinstvo "Romanija", čime je pričinilo štetu od 1.352 KM...Policijskoj stanici Sokolac prijavljeno je da je ovo lice bespravno posjeklo sedam stabala...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.