Otvorena 15. Likovna kolonija Kupinovo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Maj.2024, 14:48

Otvorena 15. Likovna kolonija Kupinovo

U etno-kući Putnik je otvorena 15. Likovna kolonija Kupinovo na kojoj ove godine učestvuje dvanaest slikara iz zemlje i inostranstva koji će do 25. maja moći da pokažu svoju umetničku nadarenost.
Slikari su u Kupinovo stigli sa različitih krajeva Srbije, ali ima i nekoliko njih koji su stigli iz Bugarske, Mađarske i Austrije.
Neki od umetnika dolaze godinama i kažu da ih Kupinovo nadahnjuje.
Organizatori navode da su zadovoljni zbog toga što kolonija traje već 15 godina i nadaju se da će u budućnosti dolaziti još više slikara.
Iz Turističke organizacije Opštine Pećinci Smatraju da je održavanje ovakvih manifestacija dobra stvar za razvoj i promociju turizma u ovoj sremskoj...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.