Vučević sa Kerkentesom o značaju Plana EXPO 2027

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Maj.2024, 14:48

Vučević sa Kerkentesom o značaju Plana EXPO 2027

Premijer Srbije Miloš Vučević razgovarao je danas sa generalnim sekretarom Međunarodnog biroa za izložbe (BIE) Dimitrijem Kerkentesom o značaju Plana EXPO 2027 kako za Srbiju tako i za region.
Vučević je tokom razgovora istakao da je EXPO 2027 prilika za investiranje, posebno kada je reč o infrastrukturnim projektima, ali i o svim ostalim koji su u vezi sa tom svetskom izložbom, navodi se u saopštenju Vlade Srbije.
Plan EXPO 2027 je novi motor jačanja naše ekonomije, kao i esencija politike - prilika da se stvore bolji uslovi za život naših građana i izgrade nove bolnice, škole, ocenio je premijer.
Generalni sekretar Međunarodnog biroa za izložbe preneo je premijeru Vučeviću da vlada...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vučević: EXPO 2027 je novi motor jačanja naše ekonomije, kao i esencija politike

Izvor: Danas, 22.Maj.2024

Premijer Srbije Miloš Vučević razgovarao je danas sa generalnim sekretarom Međunarodnog biroa za izložbe (BIE) Dimitrijem Кerkentesom o značaju Plana EXPO 2027, kako za Srbiju tako i za region.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.