Vaga, Blizanci i Jarac vole ukus “zabranjenog voća” i prevariće partnera čim im se ukaže prilika

Izvor: Luftika.rs, 22.Maj.2024, 15:02

Vaga, Blizanci i Jarac vole ukus “zabranjenog voća” i prevariće partnera čim im se ukaže prilika

Postoje osobe koje su verne i predstavljaće oslonac partneru bez obzira na životne okolnosti, a postoje i one druge koje vole malo da “šaraju” i osete ukus “zabranjenog voća”.
Astrolozi su proučili osobine znakova Zodijaka i izdvojili tri, koji imaju tendenciju da budu prilično nestabilni u romantičnim vezama i prevare svoje partnere. Njihov karakter ih podstiče da neprestano tragaju za nečim novim i lako se upuštaju u ljubavne avanture.
Dok su se Ovan, Rak i Bik ispostavili kao najverniji partneri, Vaga, Blizanci i Jarac važe za horoskopske znakove koji su najskloniji prevari.
Foto: Freepik/drobotdean Vaga Osobe rođene u ovom vazdušnom znaku nastoje da stalno budu u centru pažnje.
Vagom vlada Venera,...

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.