Nastavljeno suđenje Miloviću u odsustvu, sud prihvatio Skaj ali ne i identifikaciju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Maj.2024, 14:48

Nastavljeno suđenje Miloviću u odsustvu, sud prihvatio "Skaj" ali ne i identifikaciju

U Specijalnom sudu u Beogradu danas je nastavljeno suđenje pripadnicima grupe crnogorskog policajca Ljuba Milovića, koji se terete da su prevezli više od šest miliona evra, a koji novac je, kako se sumnja, stečen krijumčarenjem velike količine kokaina prekookeanskim brodovima iz Južne Amerike u zemlje Evropske unije.
S obzirom da je suđenje krenulo ispočetka zbog promene predsednice sudskog veća, danas su branioci iznosili svoje dokazne predloge i navodili razloge zbog kojih bi komunikacija sa "Skaja" trebalo da se izuzme iz dokaza.
Branilac Jugoslav Tintor je veću predočio presudu Evropskog suda pravde u vezi sa korišćenjem komnuikacije sa kriptovanih aplikacijama u krivičnim postupcima i...
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.