Stigla potvrda, Strahinja Pavlović rezervisao karte, vreme je za transfer koji će obeležiti zimu u Humskoj!

Izvor: Sportske.net, 14.Dec.2019, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigla potvrda, Strahinja Pavlović rezervisao karte, vreme je za transfer koji će obeležiti zimu u Humskoj!

Savo sve objasnio, Pavlović potpisuje, za njega je jesenja sezona završena!

Partizan u nedelju igra u Surdulici protiv Radnika, ali zimski prelazni rok je već uveliko jedna od glavnih tema u Humskoj.

U centru pažnje je Strahinja Pavlović, koji će karijeru nastaviti u Monaku, ali od juna, što je danas u razgovoru sa novinarima i potvrdio šef struke Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Savo Milošević.

''Strahinja Pavlović neće igrati protiv Radnika u Surdulici, s obzirom da putuje u Francusku na potpis ugovora. Dogovorili smo se da ne rizikujemo povredu, bilo bi glupo sa naše strane da to učinimo'', potvrdio je Milošević.

Pavlović za ponedeljak ujutru ima rezervisane avionske karte za Francusku. Trener Milošević je pojasnio da će 18-godišnji štoper do juna ostati u Partizanu kao pozajmljen igrač, ali da je došlo vreme za ozvaničenje transfera u Monako.

Prema ranijim informacijama, Partizan će od Pavlovićevog transfera inkasirati deset miliona evra, plus eventualno još tri na ime bonusa.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

SAVO MILOŠEVIĆ POTVRDIO: Strahinja Pavlović ne igra za Partizan, putuje u Francusku na potpisivanje ugovora

Izvor: Kurir, 14.Dec.2019

Fudbaler Partizana Strahinja Pavlović neće ići sa ekipom u Surdulicu na meč sa Radnikom, već u Francusku na potpis ugovora sa Monakom.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.