2016 Kia Sorento na hromiranim točkovima uskoro premijerno u Los Anđelesu

Izvor: Moto.rs, 07.Nov.2014, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

2016 Kia Sorento na hromiranim točkovima uskoro premijerno u Los Anđelesu

Kia je objavila prvu fotografiju na kojoj je predstavljen 2016MY Sorento model namenjen američkom tržištu a koji će zvanično biti predstavljen u toku održavanja sajma automobila u Los Angeles-u.

Prošlog meseca u Parizu je predstavljen u potpunosti novi Sorento za evropsko tržište, a sada je obezbeđen uvid u verziju za američko tržište koju odlikuje set hromiranih točkova. Isti tretman primenjen je i na >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << bočna ogledala, a ova završna površina biće rezervisana za modele u vrhu ponude.

Vidljiva su i redizajnirana svetla za maglu kao kod Optima i GT modela namenjenog za tržište Evrope. Kia tvrdi da će se 2016MY Sorento prodavati u L, LX, EX, SX i SXL varijantama, a u ponudi će biti i model sa tri reda sedišta. Model za Evropu biće dostupan sa pet i sedam sedišta i sa četvorocilindarskim 2.4L benzinskim motorom koji razvija 188 ks i 241 Nm.

foto © Kia
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.