Izvor: Blic, 18.Maj.2024, 06:29

"DOK SE ONI ŽALE I PREBACUJU KRIVICU, JA IZNOVA UMIREM" Stefan Filić je nasmrt pretučen ispred kafića dok je BRANIO BRATA: "Mozak mu je raznesen!"

"Moje rane su još uvek otvorene, krvare iz dana u dan sve više. Tek iako pomislim da počinju da se krpe, kad ono ih neko otvori, rovari po njima i iznova ih produbljuje i ponovo raskrvari. Bogu hvala da većina roditelja ne zna za moju bol, jedino roditelji koji su izgubili svoju decu mogu razumeti šta znači kad ti se dete ne vrati kući iz škole, sa treninga, sa posla ili iz provoda". Ovim rečima za "Blic" govori majka ubijenog Stefana Filića (18) koji je nasmrt pretučen ispred kluba u Velikoj Plani.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.