Izvor: Piplmetar.rs, 18.Maj.2024, 06:31

Bili su prelep par, ali je on preminuo prerano: Ovako su Dragana Katić i njen partner izgledali u vreme najveće ljubavi (foto)

Partner Dragane Katić bio je muzičar Igor Starović
Danas su se navršile dve godine otkad nas je iznenada napustio Igor Starović, frontmen grupe “Divlji kesten”.
Iako je svoj život držao daleko od javnosti, u jednom trenutku mediji su pisali da je Igor bio emotivni partner Dragane Katić koja je devedesetih godina važila za jedno od najlepših TV lica.
Youtube printscreen

To je bilo zaista davno, jedva se i sećam, ali Dragana je jedna divna osoba, sjajna dama, veliki drugar. Ta priča koja se dešavala sa nama bila je pre više od dvadeset godina, ali to se ne zaboravlja – prisetio se pevač u svom poslednjem...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PET DANA SU MU SE BORILI ZA ŽIVOT Dve godine od smrti Igora iz "Divljeg kestena": Ova voditeljka mu je bila velika ljubav

Izvor: Blic, 18.Maj.2024

Frontmen grupe "Divlji kesten" Igor Starović preminuo je u maju poršle godine u 56. godine, i danas se navršava dve godine od njegove smrti.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.