Bili su prelep par, ali je on preminuo prerano: Ovako su Dragana Katić i njen partner izgledali u vreme najveće ljubavi (foto)

od strane | maj 18, 2024 | Poznati | 0 Komentara

Partner Dragane Katić bio je muzičar Igor Starović

Danas su se navršile dve godine otkad nas je iznenada napustio Igor Starović, frontmen grupe “Divlji kesten”.

Iako je svoj život držao daleko od javnosti, u jednom trenutku mediji su pisali da je Igor bio emotivni partner Dragane Katić koja je devedesetih godina važila za jedno od najlepših TV lica.

Youtube printscreen

To je bilo zaista davno, jedva se i sećam, ali Dragana je jedna divna osoba, sjajna dama, veliki drugar. Ta priča koja se dešavala sa nama bila je pre više od dvadeset godina, ali to se ne zaboravlja – prisetio se pevač u svom poslednjem intervjuu za “Grand magazin” ističući da je to vreme bilo veoma teško, da su oboje bili prezauzeti svojim poslovima, te nisu u potpunosti uspevali da se posvete jedno drugom.

Pročitajte Igor Starović dva puta izbegao smrt – Zbog jedne nesreće dobio milionsku odštetu 

Voditeljka nakon saznanja da je Igor iznenada preminuo nije krila tugu, oprostila se od svoje velike ljubavi putem Instagrama.

– Igore, mnogo, mnogo mi je žao – napisala je voditeljka uz fotografiju nekadašnjeg partnera.

Instagram

– Stvarno sam se potresla i jako mi je teško. Igor i ja smo imali vezu pre više od nekih 25 godina i zaista smo ostali dobri prijatelji i u lepim odnosima. Igor je bio umetnik, malo ljudi zna da je bio diplomirani areheolog i da je to bila njegova druga ljubav, pored muzike i stvaralaštva kojim se bavio. Baš mi je teško i baš mi je žao – izjavila je Dragana za medije posle Igorove smrti.

Partner Dragane Katić preminuo je iznenada

Igor Starović je preminuo u 58. godini usled pucanja srčane aorte.

– Saznanje da nas je Igor napustio bio je veliki šok za sve nas. Stanje mu je bilo kritično, ali smo se do poslednjeg trenutka nadali da ima šanse da se izvuče. Međutim, nije bilo nikakve nade. Organi su počeli redom da mu otkazuju – rekao je Igorov brat Boris ističući da je Igor imao sa plućima hroničan problem, ali da se nikad nije žalio ni na šta.

– Tri meseca je bio u Sokobanji kako bi pokušao da reši problem s plućima. Imao je malo neuredan način života po pitanju ishrane, videlo se to po kilaži. Sve se to nakupilo i odrazilo na srce. Srčana aorta je otišla i tu više nije bilo spasa – kaže pevačev brat, a zatim se ispričao i kako je pevač vodio život.

– Igor je bio samotnjak, živeo je taj hermetički život, koji meni lično nije bio jasan. Jako sam bio blizak sa njim. Imao je neke svoje rituale. Zatvarao se u sebe i pisao pesme. Bio je nestvarno dobar. O njemu nema ko da kaže ružnu reč. Nikom se nije zamerio, bio je van svih estradnih tokova. Nije se u to uklapao nikako – zaključio je Igorov brat.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM

Pročitajte i…

Opširnije

Izvor: svet-scandal.rs