Zaplenjeno više od 10 kilograma narkotika na Batrovcima

Izvor: RTS, 18.Jun.2017, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjeno više od 10 kilograma narkotika na Batrovcima

Dve osobe sa područja Kosova i Metohije uhapšene, a zaplenjeno 10.538 grama biljne materije za koju se sumnja da je marihuana – tokom pregleda putničkog automobila na graničnom prelazu Batrovci.
U automobilu marke "opel astra", kojim je upravljao osumnjičeni B. K. (1988) policajci su pronašli u fabričkoj šupljini predviđenoj za smeštaj rezervnog točka, marihuanu zapakovanu u 24 paketa. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, uhapšeni su B. K. (1988) i F. R. (1992).
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i, uz krivičnu prijavu, biće dovedeni na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici.
Prethodno je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao da je u toku akcija granične policije na Batrovcima, gde se očekuje zaplena više kilograma narkotika.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaplenjeno 10 kilograma marihuane na Batrovcima

Izvor: N1 televizija, 18.Jun.2017

Više od 10 kilograma marihuane zaplenjeno je na graničnom prelazu Batrovci, a uhapšene su dve osobe sa Kosova u čijem automobilu se droga nlazila...MUP je saopštio da su u automobilu "opel astra", kojim je upravljao B.K. (29), u fabričkoj šupljini predviđenoj za smeštaj rezervnog točka, pronađena...

Nastavak na N1 televizija...

Zaplenjena marihuana na Batrovcima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jun.2017

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova zaplenili su 10.538 grama biljne materije sumnjive na marihuanu na GP Batrovci i uhapsili dve osobe sa područja AP Kosovo i Metohije...Pregledom putničkog automobila marke "Opel Astra" kojim je upravljao osumnjičeni B.K. (1988) policajci su pronašli u...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.