Na autoputu kod Grocke jedan poginuo, troje povređeno

Izvor: Večernje novosti, 19.Okt.2012, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na autoputu kod Grocke jedan poginuo, troje povređeno

SMEDEREVO - Jedna osoba je poginula a tri su povređene u saobraćajnoj nesreći na autoputu Niš-Beograd nadomak Grocke. Nastradao je I. G star 38 godina iz Dražnja.- Nesreća se dogodila u ataru sela Umčari kada je vozač koji se kretao brzom trakom izgubio kontrolu nad automobilom, usled čega je došlo do višestrukog prevrtanja na kolovozu - izjavio je portparol PU Smederevo Saša Nikolić.Vozilo je tokom prevrtanja na putu udarilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << u još tri automobila.- Do nesreće je najverovatnije došlo usled velike brzine, kada je vozač najpre došao u kontakt sa kamionom, a potom i sa još tri vozila. Nastradao je na licu mesta I. G. (38) iz Dražnja u opštini Grocka, izjavio je istražni sudija Osnovnog suda u Smederevu Marko Jocić koji je obavio uviđaj.U prvom automobilu na koga je naleteo, povređeno je troje ljudi. Njima je ukazana pomoć u Urgentnom centru ZC „Sveti Luka“ Smederevo. Svi su lakše povređeni, ali su tokom noći zadržani radi posmatranja. U preostala dva automobila koja su učestvovala u nesreći nije bilo povređenih. Saobraćaj je bio u prekidu dva sata.
Pogledaj vesti o: Autoput Beograd-Niš

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Iran: Prevrnuo se autobus pun đaka

Izvor: B92, 20.Okt.2012, 10:14

Teheran -- Najmanje 26 osoba je poginula u saobraćajnoj nesreći na jugozapadu Irana, javio je jutros iranski državni radio...Nesreću, koja se dogodila u provinciji Kuzestan preživelo je 14 putnika, koji su povređeni i prebačeni u obližnju bolnicu, preneo je AFP...Prema rečima pripadnika policije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.