Izvor: Piplmetar.rs, 19.Maj.2024, 03:40

Milica Gardašević druga u Poljskoj

Novadanas 23:55

foto Peđa Milosavljević /Starsport
Srpska atletičarka Milica Gardašević osvojila je drugo mesto u disciplini skok udalj na mitingu silver (B) serijala Svetske serije, koji je održan u Poljskoj.
Najbolji skok Srpkinje bio je 6,76 metara, što je bio njen najbolji rezultat ove sezone.
U prvoj seriji Milica je skočila 6,71 metar, u drugoj 6,70, dok je u šestoj seriji došla do najboljeg rezultata, piše Nova.
Gardaševićeva je >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << bez pobede ostala zbog dva centimetra, za koliko je bolje skočila portuglaska atletičarka Agate De Souza.
Treća je bila Laura Rakel Miler iz Nemačke sa skorom od 6,70 metara.
Sve je u atletici sada usmereno ka Evropskom prvenstvu u Rimu, koje se održava od 7. do 12. juna, a posle sledi atletski pik sezone na Olmpijskim igrama u Parizu od 26. jula do 11. avgusta.
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.




Povezane vesti
Najnovije
Sport



Naslovna strana
Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija



Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa
Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.


Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.
– Vasil Hadžimanov, muzičar



Opširnije
Izvor: Danas.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.