Izvor: Piplmetar.rs, 19.Maj.2024, 03:40

Pogledajte rundu koja je donela pobedu Usiku: Fjuri nije znao šta ga je snašlo, jedva ostao na nogama



Neverovatno šta je preživeo Fjuri
Foto: Tanjug/AP

Ukrajinski teškaš, Oleksandr Usik, postao je apsolutni svetski šampion u boksu u teškoj kategoriji, nakon pobede nad Tajsonom Fjurijem.
Usik je slavio protiv „Kralja cigana“ nakon 12 rundi, podeljenom sudijskom odlukom, a sve zahvaljujući jednoj rundi, koja je prevagnula stvari u njegovu korist.
Naime, sve se odvilo u devetoj rundi, kada je dobrih desetak, petnaest sekundi, Usik „rešetao“ Fjurija.
Britanac doslovce nije znao šta ga je snašlo, i samo se teturao...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Trebalo je da prođe 24 godine da boks dobije apsolutnog prvaka: Usik srušio Fjurija kojem je samo gong pomogao da ostane na nogama /VIDEO/

Izvor: Sportal.rs, 19.Maj.2024

Slava boksu, dobili smo apsolutnog šampiona! Oleksandr Usik iz Ukrajine je neprikosnoveni svetski šampion u teškoj kategoriji, a to slobodno možemo da kažemo nakon što je Ukrajinac savladao Tajsona Fjurija u spektakularnom meču održanom u Rijadu.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.