Atina Ferari ekskluzivno za novi Svet: “Topalko se brzo umara u seksu!” Svi detalji tajne veze!

Izvor: Svet, 18.Mar.2015, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atina Ferari ekskluzivno za novi Svet: “Topalko se brzo umara u seksu!” Svi detalji tajne veze!

Kontroverzna učesnica rijalitija Parovi Atina Ferari otkriva da se njen kum Milan Topalović Topalko ipak razvodi, kao i da među njima jeste bilo nečeg više od prijateljstva.
Priznaje da priče o njihovoj vezi nisu bez osnova:
“On navaljuje da imamo seks u autu, ali ja nisam taj nivo. Ali ljubi se božanstveno, to mogu da vam kažem. Samo smo jednom spavali u hotelu Konak u Malom mokrom lugu. Do >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << pre mesec dana nismo imali seks, kao što sam i rekla, samo vaćarenje u autu, jer nisam htela da idem do kraja mada je on navaljivao.”
Atina zatim opisuje kakav je ljubavnik popularni pevač: “Topalko je dobar, taktičan je, zna ritam i zna da ubode, ali baš se brzo umara. Bolje da je takav nego da me njaka dva tri sata. Opet bih ponovila i nadam se da hoću, svaki naredni put je bolji. Ja sam pi**a kosmička i nema čega Topalko da se stidi. Savršen je ljubavnik, nežan je, taktičan je, sviđa mi se, i šta bude – biće.”
OSTATAK TEKSTA KAO I SVE ŠOKANTNE ATININE IZJAVE I FOTOGRAFIJE SA TOPALKOM PRONAĐITE U ŠTAMPANOM IZDANJU SVETA KOJI JE U PRODAJI OD SREDE, 18. MARTA
ZABRANJENO JE PRENOŠENJE CELOG ILI DELA TEKSTA KAO I FOTOGRAFIJA ZABRANJENO JE BEZ PISMENE DOZVOLE AUTORA!
A ako vas zanima šta vas još očekuje u novom izdanju SVETA, pogledajte OVDE

 

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Atina Ferari ekskluzivno za novi Svet: “Topalko se brzo umara u seksu!” Svi detalji tajne veze!

Izvor: Scandal.rs, 18.Mar.2015

Kontroverzna učesnica rijalitija Parovi Atina Ferari otkriva da se njen kum Milan Topalović Topalko ipak razvodi, kao i da među njima jeste bilo nečeg više od prijateljstva...Priznaje da priče o njihovoj vezi nisu bez osnova:..“On navaljuje da imamo seks u autu, ali ja nisam taj nivo. Ali ljubi...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.