10.02.2015 ::: Elegantna energija – Kia u Ženevi sa novim konceptom

Izvor: AutoMagazin, 10.Feb.2015, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

10.02.2015 ::: Elegantna energija – Kia u Ženevi sa novim konceptom

Kia Motors će 3. marta na 85. salonu automobila u Ženevi predstaviti novo elegantno konceptno vozilo. Novi model D razreda je već 11. koncept pod koji se potpisuje Kijin dizajnerski studio u Frankfurtu...

reklama

Sa samouverenim, upečatljivim linijama koje se rastežu od Kijine maske u obliku »tigrovog nosa« do zadnjeg dela vozila, Kijin novi koncept utelovljava savremeni dizajn i profinjenu, nepretencioznu energiju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu AutoMagazin << />
Koncept je nastao kao prostran i svestran dodatak aktivnom životnom stilu, a namenjen je svima onima, koji cene stil i vide auto kao neku vrstu utočišta od stresa savremenog sveta.

Kia Motors

Nastavak na AutoMagazin...






Povezane vesti

Elegantna energija – Kia na salonu u Ženevi sa novim konceptom

Izvor: Moto.rs, 10.Feb.2015

Kia Motors će 3. marta na 85. salonu automobila u Ženevi predstaviti novo elegantno konceptno vozilo...Novi model D razreda je već 11. koncept pod koji se potpisuje Kijin dizajnerski studio u Frankfurtu. Sa samouverenim, upečatljivim linijama koje se rastežu od Kijine maske u obliku »tigrovog nosa«...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoMagazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoMagazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.