Novosadska opozicija: Pokazali smo zrelost, Novi Sad jedini grad gde cela opozicija ide zajedno na izbore

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Maj.2024, 11:48

Novosadska opozicija: Pokazali smo zrelost, Novi Sad jedini grad gde cela opozicija ide zajedno na izbore

Novosadska opozicija "Udruženi za slobodan Novi Sad" koju čini Srpska koalicija NADA, sve stranke Srbije protiv nasilja, pokret Bravo i Vojvođani - LSV održali su u centru grada predizborni skup na kojem su predstavili svoje kandidate za odbornike i njihov program.
"Za mene je civilizacijska tekovina što smo ovde u Novom Sadu svi zajedno na jednoj izbornoj listi levi i desni, građanisti i nacionalisti, svi koje nas spaja to što volimo naš grad i želimo da ga menjamo na bolje. Ovo je jedinstven slučaj u Srbiji, da su se sve opozicione partije udružile u jednu izbornu listu, u listu slobode, koja nema straha od represije vlasti i koja će pobediti, jer smo i decembru imali više glasova od vlasti. Zato vas pozivam...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Novosadska opozicija: SNS se krije iza predsednika, stidi se svojih kandidata

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Maj.2024, 11:19

Novosadska opozicija "Udruženi za slobodan Novi Sad" koju čini Srpska koalicija NADA, sve stranke Srbije protiv nasilja, pokret Bravo i Vojvođani - LSV održali su u centru grada predizborni skup na kojem su predstavili svoje kandidate za odbornike i njihov program, navodi se u saopštenju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.