Vesti

0

Novosadska opozicija: SNS se krije iza predsednika, stidi se svojih kandidata

Izvor: N1

Novosadska opozicija: SNS se krije iza predsednika, stidi se svojih kandidata

Izvor: N1

Novosadska opozicija "Udruženi za slobodan Novi Sad" koju čini Srpska koalicija NADA, sve stranke Srbije protiv nasilja, pokret Bravo i Vojvođani - LSV održali su u centru grada predizborni skup na kojem su predstavili svoje kandidate za odbornike i njihov program, navodi se u saopštenju.

Osvrnuli su se na jučerašnji miting SNS u Novom Sadu zaključivši da nikoga više ne impresionira brojnost ljudi na skupovima koji se dovlače autobusima iz čitave Srbije da bi pod pritiskom i ucenama bili primorani da slušaju predsednika državei njegovu svitu.

„Nosilac liste aktuelne vlasti u Novom Sadu je predsednik Srbije, koji neće sutra voditi naš grad kako kaže njihov slogan, nego malo sutra, a i iza njega se sakrivaju kandidati za odbornike, jer ne smeju da izađu sa svojim imenima pred građane. Oni se stide svojih kandidata. Svedoci smo da već 12 godina ova vlast Novi Sad tretira kao svoj partijski plen, a sve koji nisu za njih, kao građane drugog reda. Već više od decenije urušavaju i devastiraju ne samo komunalni sistem, nego i moralne vrednosti u našem gradu, promovišući aroganciju, bahatost, netoleranciju i nasilje“, istakao je kandidat za odbornika u Skupštini grada, dr Veljko Krstonošić, kako je navedeno.

Kako piše u saopštenju, vlast sve vreme radi suprotno interesima Novog Sada i njegovih građana i nisu položili nijedan ispit. „Zato je 2. juna za građane izbor lak, postojimo mi, udružena opozicija ili postoje oni“, kaže Krstonošić u saopštenju.

On je, kako se navodi, pozvao Novosađane i Novosađanke da glasom za broj 11 podrže listu Udružene opozicije koja će se iz dana u dan boriti za poboljšanje kvaliteta života u Novom Sadu, a sada pred građane izlazi svojim imenom i prezimenom i svojim biografijama, ne sakrivajući se ni iza koga.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR