Kia tizuje novi koncept za Ženevu

Izvor: Blic, 10.Feb.2015, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kia tizuje novi koncept za Ženevu

Kia je na internetu objavila tizer sliku novg D segment koncepta koji će biti izložen na njihovom štandu na ženevskom salonu automobila početkom marta.

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Novi koncept automobila D segmenta je 11 koncept vozilo koje će izaći iz

Prodajete polovni automobil?

Postavite >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << besplatan oglas.

Kia-inog evrospkog dizajn studija u Frankfurtu.

U saopštenju se navodi da "samouverene linije elegantno izlaze iz prepoznatljive prednje rešetke i nastavljaju se do zadnjeg dela automobila".

"Koncept je napravljen kao prostrano i raznovrsno vozilo koje se uklapa u aktivni životni stil i predstavlja dizajnersku studiju za ljude svesne stila", navodi se u zvaničnom saopštenju.
Pogledaj vesti o: KIA

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rast prodaje kamioneta u SAD i Kanadi

Izvor: Blic, 10.Feb.2015

Prodaja kamioneta u SAD i Kanadi je u januaru vrtoglavo porasla, pre svega zbog pada cene benzina...Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa..Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci..Postavi oglas na www.mojauto.rs..Prošlog meseca u SAD je prodaja kamioneta povećana...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.