Izvor: SrbijaNet.rs, 03.Jan.2011, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

'Audi' priprema najveću investiciju u svojoj istoriji

Nemački "Audi", koji posluje u okviru grupe "Folsksvagen" (VW), priprema najveću investiciju u svojoj istoriji, u iznosu od- 11,6 milijardi evra, koja će uključiti lansiranje novih modela, modernizaciju fabrika i ulaganja u najnoviju tehnologiju u periodu od 2011. do 2015. godine.

Nastavak na SrbijaNet.rs...






Povezane vesti

"Audi": Najveća investicija u istoriji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jan.2011, 04:21

FRANKFURT -..Nemački "Audi", koji posluje u okviru grupe "Folsksvagen" (VW), priprema najveću investiciju u svojoj istoriji, u iznosu od 11,6 milijardi evra, koja će uključiti lansiranje novih modela, modernizaciju fabrika i ulaganja u najnoviju tehnologiju u periodu od 2011. do 2015. godine...Uprava...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaNet.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaNet.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.