Izvor: Piplmetar.rs, 07.Maj.2024, 12:31

Nahbar: “Ako ne plaćate igrače, ne možete da potpisujete nove. To se desilo u slučaju Crvene zvezde“

ELPA je Udruženje igrača Evrolige koje brani prava svojih članova, a trenutno su aktuelni pregovori o novom dogovoru sa Evroligom.
Na tu temu je, između ostalog, govorio i nekadašnji slovenački košarkaš, a sada izvršni direktor ELPA Boštjan Načbar za španski “Mundo Deportivo“.
„Mislim da smo već ovih prvih godina mnogo napredovali, posebno u rešavanju problema neplaćanja. S druge strane, imamo drugi sistem lekarskog mišljenja, što je veoma važno i igrači ga koriste. Popravili smo standarde u svim klubovima, i u medicinskim delovima, a takođe smo postavili pravila o dužini predsezone, koliko i kada možete da trenirate.
Sezona evroligaša je veoma teška jer igra na dosta utakmica....
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Evroliga

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.