CEO STADION OSTAO JE BEZ DAHA: Samo se SRUČIO na travu i ostao bez SVESTI! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2020, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CEO STADION OSTAO JE BEZ DAHA: Samo se SRUČIO na travu i ostao bez SVESTI! (VIDEO)

Neverovatna scena na fudbalskom meču.

Dramatičan trenutak obeležio je prvo poluvreme meča Lige 1 između Liona i Tuluza. Domaćin je prvi deo igre dobio minimalnim rezultatom golom Kornea u 29. minutu, ali je nekoliko minuta ranije svima na stadionu zastao dah.

Prvotimac Lavova Marten Terije iznenada se srušio na travu i ostao da leži bez svesti. Odmah mu je ukazana pomoć, fudbaler je na nosilima iznet sa terena, a Lion je nedugo posle toga potvrdio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je uzrok gubitka svesti nagli pad krvnog pritiska mladog igrača.

Martín Terrier da el susto en pleno partido. Cuan importante es dar unas clases de primeros auxilios a los propios jugadores (y creo que para cualquier persona). Cada segundo es vital. 😰 https://t.co/WoqFGMGZZK

— Jorge Ventosilla (@kokeJVL) January 26, 2020

Terije se sada oseća bolje, ali izvesno je da će narednih dana biti podvrgnut dodatnim pregledima da bi se ustanovilo poreklo ovog problema. Marten je od početka sezone odigrao 25 mečeva za tim sa "Žerlana" i postigao četiri gola uz jednu asistenciju.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.