Stanojević: Nole je neverovatan iako je zvezdaš!

Izvor: S media, 04.Apr.2011, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanojević: Nole je neverovatan iako je zvezdaš!

Treneri Crvene zvezde i Partizana, Robert Prosinečki i Aleksandar Stanojević, retko ovih dana pričaju javno o nečemu drugom do fudbalu, ali ih je Novak Đoković i na to naterao.

Stratezi naših najpopularnijih klubova gledali su duele Đokovića u Majamiju i bili impresionirani igrom najboljeg srpskog i trenutno drugog svetskog >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << tenisera.

Posle pet dana: Adi stigao u Beograd

Prosinečki: Ako ispadnemo - šta da se radi

Nole: Najbolje finale u životu

- Ma, Đole je čudo. Dobiti 24 meča zaredom, četiri turnira, više puta Federera i Nadala , to je znak vrhunskog kvaliteta. Gledao sam duel sa Nadalom gde je Novak pokazao da je vrhunska klasa u svim segmentima - nije krio oduševljenje Prosinečki.

Stanojeviću nije promakao napredak u igri drugog tenisera sveta.

- Fascinantno kako igra, kakav je niz napravio u 2011. godini. Izuzetno je napredovao u svakom smislu i samo da mu poželimo da ovu seriju nastavi. Naravno da sam gledao i navijao, iako je zvezdaš - našalio se Stanojević na kraju.

Šta su dvojica stručnjaka izjavila na zajedničkoj pres-konferenciji pred duel u Kupu pročitajte OVDE.

(Večernje Novosti)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Novak Đoković finale,   Crvena Zvezda,   Zvezda - Partizan,   Robert Prosinečki,   Ada,   Novak Đoković,   Federer

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.