Alkarasov trener: Svi znamo da je Novak GOAT

Izvor: B92, 19.Nov.2023, 14:46

Alkarasov trener: Svi znamo da je Novak GOAT

Španski teniser Karlos Alkaras završio je sezonu porazom od Novaka Đokovića u polufinalu Završnog matersa u Torinu.

Đoković je rutinski eliminisao drugog igrača sveta posle dva seta 6:3, 6:2 i zakazao finale sa Janikom Sinerom.

Huan Karlos Ferero, trener drugog igrača sveta, govorio je za "Carrusel Deportivo de la SER" o načinu na koji je njegov učenik završio sezonu.

"Mora da nauči da je sezona duga, da je to njegov posao i da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ne može da ima onoliko pauza koliko bi želeo. Da ako želi da bude najbolji mora da se ponaša kao najbolji i bude profesionalan sve vreme tokom godine. To je ono što jeste i moramo to prihvatiti", rekao je Ferero.

"Na kraju, kada smo ostali u svlačionici, rekao sam mu da ima veliku prednost na ovakvoj podlozi i da će igrati dobro, ali nam treba više vremena. Završilo se sa veoma lošim osećajem, kao da se osećamo malo inferiorno, ali mislim da je to malo daleko od stvarnosti. Svi znamo da je Đoković najbolji svih vremena i onaj koji je trenutno u najboljoj formi i u dvorani postaje sve teže pobediti ga“, zaključio je Ferero.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.